DODATKI I PRZEKĄSKI Naleśniki szpinakowe z serkiem chrzanowym i wędzonym łososiem Kanapki z hummusem, pomidorami i fetą Przekąska z pomidorów, ogórków i fety Hummus z oliwkami i fetą Nachosy na ciepło ze sosem serowym i salsą pico de gallo Salsa Pico de Gallo Sos serowy do nachosów Deska Serów No.2 Czosnkowa bruschetta Sałatka caprese z brzoskwiniami i rukolą Szaszłyki z pomidorków koktajlowych z koperkowym pesto i mozzarellą Morele w syropie tymiankowym Pasta z bobu i awokado Chrupiące szparagi zawijane w plastry oscypka z jajkiem w koszulce Kulki orzechowe z nasionami chia Bezglutenowe kotlety ziemniaczane Sałatka z jajkiem, świeżym ogórkiem i rzodkiewką z sosem guacamole Sałatka z brokułami, fetą i prażonymi migdałami Pomidory z mozzarellą Szybki bezglutenowy chleb ryżowy Falafel Zdrowe batoniki owsiane Chia z musem mango Kasza jaglana z rukolą Twarożek z chlebem Kanapka z awokado i jajkiem Labneh – czyli ser z jogurtu Hummus Frytki z dyni – Post dr Ewy Dąbrowskiej Sałatka z kurczakiem i serem pleśniowym Deska serów Guacamole Walentynkowe śniadanie Pieczone ziemniaczki ze sosem czosnkowym Galaciki drobiowe Sałatka śledziowa Kokosowa granola Klopsiki w occie Syrniki bardzo waniliowe Mozzarella marynowana w oliwie ze świeżymi ziołami Oliwa ziołowa Bruschetta