SPIŻARNIA Chleb pszenny na maślance Figuratywny chlebek bezglutenowy z kaszą quinoa Konfitura żurawinowa z pomarańczą Dżem mirabelkowy Kompot z mirabelek Morele w syropie tymiankowym Pasta z bobu i awokado Dżem morelowy Dżem truskawkowo-rabarbarowy z nasionami chia Powidła śliwkowe bez mieszania Szybki bezglutenowy chleb ryżowy Labneh – czyli ser z jogurtu Hummus Kompot z żurawiny Guacamole Pesto z bazylii Dżem dyniowy z jabłkiem i pomarańczą Kokosowa granola Kiszona papryka Dżem z czarnej porzeczki Syrop ze świeżej mięty Likier z białej czekolady Dżem malinowy Dżem z różowych mirabelek Mozzarella marynowana w oliwie ze świeżymi ziołami Oliwa ziołowa Likier Bożonarodzeniowy Granola Konfitura z płatków róży Dżem z truskawek i kwiatów czarnego bzu Syrop z kwiatów czarnego bzu Ogórki kiszone Sok z kiszonej kapusty Sok z kiszonych buraków