Z podanych składników otrzymasz około 500ml soku na każdy posiłek.
SOK NA PIERWSZE ŚNIADANIE:
- 2 cytryny
- 4 jabłka
- 1cm kawałek imbiru
SOK NA DRUGIE ŚNIADANIE:
- 2 cytryny
- 4 pomarańcze
- 1cm kawałek imbiru
SOK NA OBIAD:
- 2 garście jarmużu
- ogórek ok. 10cm
- 2 jabłka
- 1 cytryna
- 1 pomarańcza
SOK NA PODWIECZOREK:
- 2 garście rukoli
- 2 garście jarmużu
- 3-4 gałązki zielonej pietruszki
- 2 garście szpinaku
- 2 jabłka
- 1 cytryna
SOK NA KOLACJĘ:
- 400 ml mleka migdałowego
- 6 suszonych daktyli (moczone 15 minut we wrzątku)
- 4 łyżki migdałów
- szczypta soli
